About

Corsa Campagnolo  Algemene voorwaarden v2024.01.01

Corsa Campagnolo

GET  IN TOUCH


Hoe zit Corsa Campagnolo nu eigenlijk in elkaar?

Hier volgt een woordje uitleg:

 

Enkele jaren geleden sloegen enkele wielertoeristen clubs de handen in elkaar om het fietsen in het Pajottenland en dendervallei te promoten. Hoe kon dit beter dan door een bundeling van hun fietsorganisaties die ze voorheen elk afzonderlijk organiseerden. Nog een sponsor erbij en de Corsa Campagnolo was geboren.

 

Kwalitatieve organisaties aan een democratische prijs blijft ons streefdoel.

 

In 2024 zijn er 11 organisaties. Bij inschrijving op één van de eerste organisaties ontvangt u een deelnemerskaart. In 2023 hadden we een prijzenpot met o.a. een e-bike en vooral fietsgerelateerde prijzen.

 

Deze fietstochten hebben een recreatief karakter. Iedereen is vrij om aan deze organisaties deel te nemen. Bovendien is er op iedere organisatie een uitgebreide bevoorrading voorzien. Je hoeft geen fervente fietser of wielertoerist te zijn om eens deel te nemen aan een organisatie van de Corsa Campagnolo / Vacansoleil Familiefietstochten. De meeste ritten zijn zeer geschikt om er ’s zondags met de fiets op uit te trekken. Bovendien zijn onze familietochten gescheiden van onze andere tochten.

Wat het voor families en e-bikers bijzonder aangenaam maakt deel te nemen zonder gestoord te worden door voorbij zoevende wielertoeristen.

 

Doe ook eens mee en ontdek de prima kwaliteit van deze organisaties.

 

DEELNAMEPAKKET VOOR ELKE DEELNEMER

• een gratis ongevallenverzekering (geen helm = niet verzekerd)

• een uitgebreide bevoorrading met sportdrank, fruit en snacks

• technische bijstand

• één gratis drankje bij aankomst met uw polsbandje

 

Bevoorrading enkel op vertoon van het polsbandje !

 

DENK AAN UW VEILIGHEID EN DEZE VAN ANDERE WEGGEBRUIKERS !

 

De organisatie vraagt nadrukkelijk om de wegcode te respecteren.

 

Toiletten

 

Er zijn toiletten aan de start/aankomst en op de bevoorrading

 

Technische Service - Pechnummer

 

Bij onherstelbare schade aan je fiets, kan je steeds beroep doen op het pechnummer. Ons pechnummer voor alle Corsa Campagnolo ritten: 0470/54.52.00. Een bezemwagen komt je dan zo vlug mogelijk ophalen.

 

Het pechnummer staat op het polsbandje.

 

Voorinschrijvingen 2024

 

Geen VIS dit jaar 2024


Geen V.I.P bij Corsa Campagnolo wel V.I.S.

Net als vorig jaar zijn er een beperkt aantal voorinschrijvingen mogelijk.

Hiervoor voorzien we een aparte stand aan de start en V.I.S. staat dus ook voor Vlug Inschrijven.

Inschrijvingsprijs 202x = x euro voor alle ritten en voorinschrijvers ontvangen een exclusief Decca-Corsa Campagnolo wielershirt !

 

Inschrijven

 

Indien u zich inschrijft, verklaart u zich automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Corsa Campagnolo.

 

Ter plaatse

 

Inschrijvingsprijs: 6€ vwb leden – 8€ individueel

 

Schrijf sneller in als club / groep !

 

Vanaf 5 deelnemers kunnen jullie als club / groep inschrijven op Corsa Campagnolo. Jullie laten één persoon de volledige groep inschrijven ipv ieder om beurt, zo kunnen jullie sneller vertrekken !

Wat hebben we nodig ? Jullie komen met de namenlijst waarop de vwb - bbr nummers staan. Op deze lijst duiden jullie de aanwezigen aan. Elke organisatie heeft aparte inschrijvingstafel waar jullie als club kunnen inschrijven. Hoe kan u deze VWB lijst aanmaken, op onze website kan u een tool downloaden die jullie VWB nrs van al uw leden/groep op één pagina plaatst. 

Wanneer u besluit deze tool te gebruiken doet u dat op uw eigen risico, Corsa Campagnolo is in geen geval verantwoordelijk voor enige schade ontstaan door het gebruik van deze software.

 

Fiets minimaal 7 tochten mee!

Heeft u 7 stempels op uw deelnemerskaart dan kan u op onze Decca Ride meespelen voor onze prijzenpot!

De hoofdprijs een racefiets en andere waardevolle prijzen zullen verloot worden onder de deelnemers die aan ten minste 7 organisaties hebben deelgenomen.

Elke winnaar moet ter plaatse en persoonlijk zijn prijs komen afhalen met haar/zijn identiteitskaart tijdens de prijsuitreiking.

De prijsuitreiking start om 13u.

Elke deelnemerskaart met minimaal 7 stempels moet gedeponeerd worden tussen 8 - 10u op de Decca Ride fietstocht.

Deze deelnemerskaart die in aanmerking komt voor de prijzenpot moet ingeschreven (inschrijvingsgeld zie inschrijvingen) worden op de Decca Ride fietstocht.Waarschuwing

De laatste jaren is er veel schade aan wegen en fietspaden opgemerkt. Op meerdere punten in onze tochten is het wegdek in slecht staat, deze vertoont kuilen en gaten.

Wees alert en waarschuw ook medefietsers wanneer u dit ziet.